Stamrechtverzekering

U kunt uw ontslagvergoeding geheel of gedeeltelijk gebruiken als een koopsomstorting voor een stamrechtverzekering. Het begrip ‘stamrecht’ betekent ‘recht op periodieke uitkeringen’. Het bedrag van uw ontslagvergoeding zal in een verzekering aangroeien totdat u besluit om de verzekering tot uitkering te laten komen.

Voor wie interessant?

U kunt met deze verzekering direct of op termijn een aanvullend inkomen genereren.  U wilt bijvoorbeeld eerder stoppen met werken of minder gaan werken, uw pensioentekort aanvullen of een studie voor de kinderen bekostigen. Op het moment dat u geld uit deze verzekering wilt opnemen, moet dit gebeuren in de vorm van een periodieke uitkering. De uiterste ingangsdatum van deze periodieke uitkeringen is uw 65-jarige leeftijd.

Advies

Als u wilt weten of een stamrechtverzekering voor u de optimale keuze is; neem dan contact met ons op. De adviseurs van de Stamrechter zijn bekend met de voor- en nadelen van deze mogelijkheid en kunnen u informeren over de verschillen van verzekeraar tot verzekeraar.